zorgflex voor opdrachtgevers

U heeft tijdelijk zorgmedewerkers nodig

U heeft personeel nodig, maar u wilt of kunt geen vaste kracht in dienst nemen. Er is sprake van een crisissituatie, een conflict of het is vakantietijd. Tijdelijk personeel biedt de uitkomst en vangt de gaten op. Zorgflex levert tijdelijk huishoudelijk personeel, praktijkassistenten, verpleeghulpen, helpenden of verzorgenden.Zorgflex medewerkers zijn flexibel en vertrouwd

Onze zorgkrachten zijn direct en flexibel beschikbaar: per uur, voor een korte periode of voor langere tijd. Onze verzorgenden werken vaak jaren via Zorgflex en dat betekent dat uw cliënten vaak dezelfde vertrouwde gezichten zien. Daarmee zijn we flexibel en toch heel vertrouwd.Wij bieden zorgverleners vanaf niveau 1 tot en met post HBO-zorgverleners:

  • Huishoudelijk personeel
  • Verpleeghulpen
  • Helpenden
  • Verzorgenden (IG)
  • Verpleegkundigen
  • Praktijkassistenten
face

Zorgflex is er voor alle doelgroepen en alle leeftijden

Ons team is sociaal vaardig en kan goed met verschillende mensen om gaan.

grade

Wij zorgen voor een match


Met ruim 35 jaar kennis en ervaring van de zorgpraktijk, weten wij precies wat er komt kijken bij het inschakelen van tijdelijke zorgverleners en -ondersteuners. We denken met u mee, selecteren voor u de beste medewerker(s) en plaatsen uw vacature.

done_all

Wij zorgen voor kwaliteit


Uiteraard staan we garant voor kwaliteitsbewaking. We controleren op diploma’s, ID, BIG-registratie, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, Verklaring omtrent Gedrag en referenties.


Neem gerust contact met ons op: